GermanFrenchRussionPollandHebrewSpanishEnglish
X Sluiten Menu Startpagina Lineaire SHILUVIT
plafonds
SHILUVIT – gebogen
plafonds en muren
SHILUVIT
wandbekleding
SHILUVIT inlegpanelen met
open celstructuur
Integrale SHILUVIT-plafonds
met open celstructuur
Over ons Brandveiligheid Milieu Akoestiek Houtsoorten Lak & beits Kwaliteit Projecten Digitale brochure Nieuws Contact
Lineaire SHILUVIT
plafonds
SHILUVIT – gebogen
plafonds en muren
SHILUVIT
wandbekleding
SHILUVIT inlegpanelen met
open celstructuur
Integrale SHILUVIT-plafonds
met open celstructuur

Over ons

Oranit werd in 1985 opgericht als een klein houtmagazijn en familiebedrijf en is uitgegroeid tot een privéonderneming en een toonaangevende producent van houten profielen en plafonds. De fabriek met een oppervlakte van 5000 m2 is gevestigd in het industriegebied Haifa Bay in Israël, dicht bij de haven van Haifa.     

 

Oranit biedt een ruim assortiment aan hoogwaardige producten,  standaard of op maat gemaakt, die aan de hoogste eisen op het gebied van design, technologie en milieu voldoen.

Wij streven ernaar de hoogste internationale standaarden te handhaven en aan de nieuwste product- en marketingtrends te voldoen. Hiervoor maken wij gebruik van de meest geavanceerde apparatuur en technieken. Oranit is een verticaal geïntegreerd productiebedrijf, dat wil zeggen dat alle processen onder één dak worden uitgevoerd: zagen, profielwerk, CNC-snijden, behandeling met brandvertragers, lakken, beitsen en houtverduurzaming.

Oranit wordt binnen Europa door trouwe en jarenlange relaties vertegenwoordigd. Wij presenteren onze producten en nieuwe ideeën regelmatig op internationale beurzen.

 

   

 

Wanneer onze klanten behoefte hebben aan afwijkende ontwerpen, andere houtsoorten, nieuwe beitsen enz., kunnen wij aan hun wensen voldoen. Aangezien wij zelf over alle productiefaciliteiten beschikken, zijn wij dusdanig flexibel dat wij direct op nieuwe ontwerpen en trends kunnen inspelen.

 

Oranit hecht zeer veel waarde aan de bescherming van het milieu. Wij behandelen hout als een geschenk van de natuur - wij kopen uitsluitend duurzaam beheerd en legaal gekapt hout in. Alle productiematerialen, waaronder brandvertragers, lakken en beitsen, zijn voor 100% milieuvriendelijk.

 

Oranit voert het PEFC-keurmerk en beschikt hiervoor over het Chain of Custody (CoC) certificaat. Wij passen tevens een stelsel van zorgvuldigheidseisen (due diligence systeem) toe om te kunnen garanderen dat alle producten voldoen aan de European Union Timber Regulation (EUTR).

 

SHILUVIT-producten dragen het Cradle to Cradle-productcertificaat! Deze certificatie bevestigt het engagement van een fabrikant voor duurzaamheid en de gemeenschap waarin hij opereert.

 

Alle stappen binnen het productieproces van Oranit zijn onderhevig aan een strenge kwaliteitscontrole. Oranit is gecertificeerd volgens het ISO 9001: 2008 kwaliteitsborgingssysteem. 

 

 

         

Linear ceilings | Linear Curved ceilings | Wall cladding | Open cell lay–in ceilings | Open cell integral ceilings

All product images and information contained herein are the property of Oranit Wood Profiles Industries Ltd. © 2015, all rights reserved. | Site by RDesign Studio | Designed by Spectograph
ההודעה נשלחה בהצלחה!
נציגנו ישובו אליכם בהקדם, תודה

Over ons